Uw tandarts in Emmen!

Famed biedt u overzicht van uw nota’s en gemak bij uw betalingen

In onze tandartspraktijk houden wij ons graag uitsluitend bezig met tandheelkundige zorg op maat.
Al onze aandacht gaat uit naar u en uw gebit. Daarom hebben wij per maart 2015
 de verwerking van de nota’s overgedragen aan Famed.

Over Famed
Famed is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen. Het is een bedrijf met ruime ervaring en daarmee voor ons een betrouwbare partner om mee samen te werken. Voor meer informatie kunt u kijken op www.famed.nl.

Wat betekent dit voor u?

Voor u verandert er door deze samenwerking niet veel. U komt, zoals u gewend bent, gewoon naar onze tandartspraktijk voor uw behandeling(en). De nota van de behandeling(en) ontvangt u dan van Famed.

Gemak bij de betaling van uw ontvangen nota
Famed hanteert een standaard betaaltermijn van 30 dagen. Heeft u net iets meer ruimte nodig om de nota te voldoen? Neem dan contact op met Famed voor het treffen van een betalingsregeling. Zo kunt u bijvoorbeeld kosteloos ‘Uitstel van betaling’ aanvragen. Ook is het mogelijk om ‘Betaling in termijnen’ aan te vragen.

Heeft u een vraag over uw ontvangen nota?
Voor vragen over uw ontvangen nota kunt u veel informatie terugvinden op www.notavanfamed.nl (onder optie ‘Vraag & antwoord’). U kunt ook contact opnemen met het Contact Center van Famed, bereikbaar via e-mail contactcenter@famed.nl of via telefoonnummer 0900-0885 (€ 0,90 per gesprek, plus uw gebruikelijke belkosten). Het Contact Center van Famed is op werkdagen, maandag tot en met vrijdag, bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur.

De nota’s van Famed digitaal ontvangen?
Wenst u de nota’s digitaal te ontvangen? Dat kan via Nota van Famed (www.notavanfamed.nl). Via dit beveiligde, online portaal kunt u bovendien veel zaken rondom de nota zelf regelen. Zo kunt u bijvoorbeeld controleren of de nota betaald is, een adreswijziging doorgeven of een betalingsregeling treffen. Indien u zich aanmeldt bij Nota van Famed heeft u bovendien direct de mogelijkheid om de nota’s van Famed te ontvangen en betalen in FiNBOX (kijk voor meer informatie op www.finbox.nl).

Privacy
Voor een correcte administratie en facturatie dienen wij uw gegevens aan Famed te verstrekken.
Famed gaat hier, net als wij, uiterst zorgvuldig mee om. Famed is als enige factoringmaatschappij in de zorg ISO 9001 én NEN 7510 gecertificeerd. Meer informatie over het privacy beleid van Famed kunt u vinden op www.notavanfamed.nl.

"In een prettige ontspannen ambiance verzorgen we u een plezierig bezoek bij de tandarts "